You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Telefonszám: +36 20 3 471 147
Üdvözöljük játék & ajándék webáruházunkban!

Játék- és ajándékbolt Kiskunhalas

Fizetés & szállítás


Kiszállítás futárszolgálattal

A megrendelések kiszállítását 5kg felett a GLS futárszolgálat alatta a Csomagküldő.hu végzi. A webáruházunkban 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a kiszállítás ingyenes. A rendelés teljesítése házhozszállítással történik az általad megadott szállítási illetve számlázási címre. Az utánvétel kiegyenlítése bankkártyával és készpénzben is lehetséges az árut kiszállító futárnál.


Személyes átvétel

Lehetőség van a termék(ek) üzletünkben történő átvételére is hétköznapokon 09:00 – 16:00 között és szombaton 09:00 – 12:00 között Kiskunhalason a Kossuth u. 17 szám alatt.

Szállítási díjak
A futárszolgálat szállítási díja minden esetben 1590 Ft*!
* A szállítási díj magában foglalja az ÁFÁ-t.

Szállítási határidő
A rendelések kézbesítése munkanapokon 8:00 és 18:00 óra között történik. A kiszállítás pontos időpontját nem áll módunkban befolyásolni, így olyan címre kérje a szállítást, ahol napközben van valaki aki átveheti azt.

Külföldi szállítás
Külföldi rendelés esetén a pontos szállítási díjakról egy újabb emailben értesítünk!


Átvétel csomagponton

Megrendelés leadásakor kiválaszthatja az Önhöz legközelebbi átvevőpontot. Átvevőpontok listáját itt is megtekintheti!


Fizetés

Online bankártyás fizetés
Hamarosan …

Banki átutalás

A megrendelésnél illetve a megrendelésről kapott emailben feltüntetjük az utaláshoz szükséges információkat. Utalásnál semmiképpen se feledkezzen el a közlemény rovatba a megrendelési számot feltüntetni. A banki átutalásnál a megrendelés teljesítési határideje a fizetési tranzakció feldolgozásához és jóváírásához szükséges idővel hosszabbodik. A rendelt áru kiszállítása a fizetendő összeg bankszámlánkra való jóváírását követően történik. A banki átutálás általában 1-2 munknapot vesz igénybe.

Utánvét

Amennyiben az áru átvételekor szeretne fizetni, válaszd az utánvétes fizetési módot. A rendelésedet a feldolgozását követően a GLS futárszolgálat kézbesíti a megrendelő lapon általad megadott szállítási címre. A kiszállítást megelőzően a futár telefonon/emailen egyezteti veled a kiszállítás időpontját. Az utánvétes fizetésnél a rendelt termék vételárát annak átvételekor fizeted meg a futárnak. A fizetés készpénzben és bankkártyával is lehetséges a futárnál.